Nůž Catler DMS 178 Santoku Knife
Kód: CATDMS178Detailní popis produktu
Délka ostří (cm): 17.8Druh nože: SANTOKU
Materiál čepele: ocel
Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni.
* V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb.
* Délka 178/313 mm.
* Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
* Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
* Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL
Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.
JAPONSKÝ NŮŽ SANTOKU
Určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb.
PERFEKTNĚ ZABALENO
Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.858
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):
Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.905
Výška (cm): 4.50
Šířka (cm): 11.00
Hloubka (cm): 39.80
EAN: 8590669262380
Záruční doba: 24 měsíců
Určen především pro asijskou kuchyň, vhodný na krájení, drcení, sekání masa, zeleniny a ryb.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože a brousky |
---|---|
Hmotnost: | 0.9 kg |
Šířka (cm): | do 50cm |
Šířka: | 40.00000 |
Výška: | 4.40000 |
Hloubka: | 11.10000 |
Objem: | 0.00195 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář