Pizza mouka LA FARINA 14 - Nadýchaná a křupavá - Typ 00 - 1 kg, 1 kg
Kód: KM19Detailní popis produktu
Mouka na pizzu typ 00 - La Farina 14%
Speciální typ mouky má ideální obsah bílkovin pro perfektní konzistenci těsta, vysokou absorpci vody a zároveň i aromatickou a intenzivní chuť.
Obsahuje 14% proteinu, což je důležité pro vstřebání vody (až 60%).
Díky poměru nutričních hodnot se hodí pro dlouhé a šetrné kynutí těsta po dobu 1–3 dnů. Výsledkem je nádherně vzdušná kůrka s krátkou dobou pečení.
TIP na recept
Ingredience:
- 1 kg mouky La Farina
- 2-3g sušených kvasnic
- 600-650 ml vody
- 20 g soli
- 20 ml olivového oleje
Mouku promíchejte s kvasnicemi a nechte minutu odpočinout. Postupně přilévejte studenou vodu a promíchávejte 5 minut. Těsto posypte solí a nechte hnětat další 2 minuty. Poté přilijte olivový olej a pokračujte v hnětení dokud nevznikne hladké těsto. Nakonec potřete trochou olivového oleje a přikryjte fólií a odložte do lednice odpočinout (odležet možno až 3 dny).
Složení:
Pšeničná mouka typ 00 – obsahuje lepek, může obsahovat stopy látek z vajec, sóji, sezamu, mléka a Lupiny.
Označení síly: W 350-360
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 1000 g
Skladovat v suchu.
Frießinger Mühle
Německý výrobce Frießinger Mühle přináší na náš trh mouky a směsi, které vynikají kvalitou už od roku 1859. Díky dlouholetým zkušenostem a spojení tradičních postupů s nejmodernější mlecí technologií vznikají produkty ideální nejen pro profesionální pekaře či gastronomii, ale i pro domácí nadšence. Oblíbené chlebové směsi do domácích pekáren si naši zákazníci zamilovali – fungují spolehlivě a chléb z nich chutná prostě výborně. Nyní naši nabídku rozšiřujeme také o speciální pizza mouky Frießinger Mühle, které zajistí perfektní těsto – pružné, dobře kynoucí a ideální jak pro pravou neapolskou pizzu, tak i pro domácí křupavou variantu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Domácí pekárny |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
| EAN: | 4006363112738 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
