Přísl. k robotům - mlýnek na obiloviny, luštěniny a rýži ETA 0028 96010
Kód: ETA995990010Související produkty
Detailní popis produktu
Mlýnek na obiloviny, luštěniny a rýži * Příslušenství ke kuchyňskému robotu Gratus (ETA 0028), Gustus (ETA 0128) * Umožňuje rychlé a kvalitní mletí většiny druhů obilovin a luštěnin (např. pšenice, žito, oves, neloupaný ječmen, pohanka, čočky různých odrůd, hrách, fazole, rýže, jáhly) * Umožňuje přípravu bezlepkové mouky z rýže, pohanky, prosa nebo cizrny pro osoby trpící Celiakií * Bezpečný provoz * Vhodný také pro mletí krmných plodin např. pro domácí zvířata * Díky technologii nízkootáčkového mletí: - zamezuje nadměrnému zahřívání umleté mouky, - je maximálně šetrný k obilovinám, luštěninám a rýži, - je zachována optimální kvalita a čerstvost mouky, - se udržuje nízká teplota během procesu mletí, čímž jsou chráněny všechny enzymy, oleje a vitamíny, - je zajištěna vysoká kvalita jemnosti mouky, - umele od hrubých granulí až po velmi jemnou mouku, - umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny, * Regulace hrubosti s rovnoměrným výsledkem mletí * Velmi pevné a tvrdé mlecí kameny o průměru 85 mm, které jsou složené ze směsi korundu a keramiky. Materiály jsou ztaveny za vysoké teploty ve vypalovací peci. Při výrobě této směsi vznikají ve výsledném materiálu vzduchové kapsy, díky kterým zůstává povrch stále hrubý bez opotřebení. * Objem násypky pro 1 kg surovin * Jednoduché a rychlé sestavení * Kompletně rozebíratelný mechanismus pro snadnou údržbu a čištění * Čisticí kartáček * Uvolňovací klíč * Možnost mytí nekovových dílů v myčce na nádobí * Velkou výhodou oproti mlýnkům s tříštivými kameny je nízká hlučnost a jednoduchá obsluha
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Příslušenství pro kuchyňské roboty |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.66 kg |
| EAN: | 8590393243952 |
| Barva: | bílá barva |
| Šířka (cm): | 17.00, 27.00 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
